Haagan nuorisotyöyksikkö

Haagan nuorisotyöyksikköön kuuluvat Nuorisokahvila Clubi, Pitäjänmäen nuorisotalo ja Pitäjänmäen moottorihalli. Facebook-sivultamme löydät tilojen ajankohtaiset tiedotteet ja tapahtumat. Tervetuloa tutustumaan!

Pitäjänmäen nuorisotalo
Pitskun nuta on tarkoitettu kaikille 9-20-vuotiaille. Käytettävissäsi ovat esimerkiksi pingis, bilis ja pöytäfutis, pelikonsoleita ja tietokoneita, sali tanssia, palloilua ja ihan vain hengailua tai musan kuuntelua varten, sekä lukuisat lauta- ja korttipelit. Nutan musiikkihuoneeseen voit tulla vapaasti soittamaan rumpuja, kitaraa ja pianoa. Nutan keittiössä voit vaikkapa kokkailla talon nuorten ylläpitämästä kioskista ostamiasi nuudeleita.

Pitäjänmäen moottorihalli
Pitäjänmäen moottorihalli on tarkoitettu 23-vuotiaille ja nuoremmille pääkaupunkiseudun nuorille, jotka ovat kiinnostuneita ajoneuvojen liikenneturvallisuudesta. Moottorihallissa on hyvät välineet kulkuneuvojen huoltamiseen ja korjaamiseen. Nuoriso-ohjaajilta saa opastusta ja neuvoja.

Nuorisokahvila Clubi

Nuorisokahvila Clubi on tarkoitettu kaikille 9-20-vuotiaille. Clubille voit tulla pelaamaan bilistä, pleikkaa tai muuten vain hengailemaan. Keskiviikkoisin on nutakeittiö, jossa halukkaat pääsevät tekemään ruokaa ohjaajien kanssa. Salissa voit tanssia, laulaa tai vain kuunnella musiikkia, saat itse päättää.