Uusi vuosi, uudet kujeet

Tänäkin vuonna meillä on mahdollisuudet tehdä yhteisestä nutavuodesta entistäkin parempi. Mutta siinä onnistuaksemme kaivataan vinkkejä teiltä, eli mitä kuntalaiset erityisesti Haagan alueella meiltä toivoo??

Clubin kävijät ovat pääasiassa yläastelaisia ja itsenäistyviä nuoria/nuoria aikuisia, joten paljon tullaan varmasti tähtäämään myös tämän ikäisten tukemiseen niin työelämään astellessa, opiskelukuvioita pohtiessa kuin itsenäisemmästä elämästäkin haaveillessa tai jo ensimmäisiä askeleita ottaessa. Nyt kun kalenterit vielä vastaanottavat paremmin täytettä, niin meille saa ehdottomasti vinkkailla, mitä meiltä toivotte!

Jos jotain uutta, niin jotain pysyvääkin: aukioloaikamme ovat vanhat tutut ma, ke-pe klo 14-21. Yläkoululaiset ja vanhemmat saa olla koko ajan, 3.-6. luokkalaisille toivotamme heipat huomiseen klo 18. Clubi jatkaa Lassilan puolella osoitteessa Kaupintie 16 myös keväällä, uusiin tiloihin pääsyä toivomme syksylle 🙂

Tule ja tuo kaverisikin!