Nutafudis fiiliksii!

Moi,

Viimeiset kaksi viikkoa ovat kuluneet nopeasti nutafudiksen parissa. Viime viikolla kävimme keskiviikkona pelaamassa pienten kanssa harjoitusturnauksen Jakomäessä. Laurin lisäksi mukaan lähtivät apuohjaajista Iiris ja Lumi ja loput jäivät Haagan kentälle pelailemaan. Päivä sujui mukavasti ja kaikki kentällä ja sen ulkopuolella olijat näyttivät viihtyvän hyvin.

Tämä viikko on kulunut totuttuun tapaan kentällä pelaillessa ja sään ollessa huono olemme jääneet clubille pelaamaan esim. fifaa ja bilistä. Tämän viikon kohokohta oli ehdottomasti keskiviikon ystävyysturnaus, jonka järjestimme tällä kertaa omalla Laajasuon kentällämme. Päivän työtehtävät oli etukäteen mietitty ja sovittu ohjaajien ja apuohjaajien kesken ja järjestelyt toimivat hyvin koko päivän ajan. Tunnelma oli lasten ja aikuisten kesken rento ja kentällä näkyi hyvää tekemisen meininkiä. Tällä kertaa voittajaksi selviytyi Ruoholahden nuorisotalo, onnittelut heille!

Ensi viikolla koko nutafudistoiminta huipentuu suureen Nuta Cuppiin, joka pelataan Töölön pallokentällä 28-29 pvä. Kolmen edeltäneen harjoitusturnauksen perusteella voidaan odottaa kahta mukavaa jalkapallon täyteistä päivää.

 

Hyvää juhannusta kaikille toivottavat Haagan apuohjaajat Iiris, Lumi, Yasir, Ahmad ja Mojtaba sekä nuorisohjaajat