Muutoksia Haagan nuorisotiloissa.

Nuorisokahvila Clubi ja Haagan nuorisotalo jäävät kesätauolle. Keskiviikkona 24.5. pidämme tilat tältä keväältä viimeistä kertaa auki, Haagan nuta klo 14-17 ja Nuorisokahvila Clubi klo 18-21. Kesän kunniaksi tarjolla jäätelöä ja herkkuja, tervetuloa!

Haagan nuorisotilat ovat parhaillaan muutoksen pyörteissä, sillä Haagaan on suunnitteilla aivan uusi tila. Tämän vuoksi nykyinen Haagan nuorisotalo (Teuvo Pakkalan tie 5) sulkee ovensa pysyvästi tältä erää. Uuden tilan sijainti ei ole vielä varmistunut, joten toiminta siirtyy syksyllä väliaikaisesti Nuorisokahvila Clubille (Kaupintie 16) ja Clubi tuleekin olemaan syksyllä auki klo 14-21. Tarkemmista aukioloajoista ilmoitamme kesän lopussa.

Haagan nuoriso-ohjaajat toivottavat kaikille iloista ja aurinkoista kesää!